Καταστροφική πυρκαγιά στο πλοίο Euroferry Olympia - Ενημέρωση 4/3/2022

Δέκα μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο πλοίο Euroferry Olympia στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο συνάνθρωποί μας οι συζητήσεις κινούνται ακόμα γύρω από τις συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής που επικρατούσαν στο πλοίο και βασίζονται στο επιχείρημα ότι οι οδηγοί είχαν τη συνήθεια να κοιμούνται στα φορτηγά.

Παρά τη ρητή απαγόρευση παραμονής στα γκαράζ του πλοίου μετά τον απόπλου αυτού σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να αποπροσανατολίζεται από τα πραγματικά κρίσιμα περιστατικά που οδήγησαν στο θάνατο αυτών των ανθρώπων και στη ζημία δεκάδων άλλων οδηγών φορτηγών και εταιρειών που είδαν τις περιουσίες τους και τα μεταφερόμενα προς παράδοση προϊόντα να γίνονται στάχτη. Η προστασία και η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής είναι αδιαπραγμάτευτη και δυστυχώς το παρελθόν δεν έχει διδάξει και πολλά.

Το γραφείο μας έχει ήδη κινήσει διαδικασίες τόσο ενώπιον των αρμοδίων λιμενικών και άλλων αρχών στην Ελλάδα, όσο και στο κράτος σημαίας (Ιταλία) προκειμένου να λάβει αντίγραφα όλων των εγγράφων που σχετίζονται με την αξιοπλοΐα του πλοίου, τις συνθήκες στοιβασίας τω φορτηγών, τον πραγματικό αριθμό επιβατών, φορτηγών, φορτηγών-ψυγείων που επιβιβάσθηκε στο πλοίο, των πιστοποιήσεων των διαθεσίμων πριζών στο πλοίο που εξυπηρετούσαν τα φορτηγά ψυγεία κ.ο.κ.

Η διερεύνηση από την πλευρά μας των αιτίων πρόκλησης της πυρκαγιάς με τη βοήθεια αρμοδίου τεχνικού συμβούλου προπορεύεται προκειμένου να είμαστε σε θέση να υπερασπισθούμε με σθένος τα νόμιμα δικαιώματα επιβατών, οδηγών φορτηγών αλλά και των άτυχων οικογενειών που βιώνουν την τεράστια απώλεια των οικείων τους και να υποβληθούν άμεσα και τάχιστα τα αιτήματα αποζημιώσεων.

Τις υποθέσεις αυτές αναλαμβάνουμε με εργολαβική αμοιβή χωρίς προκαταβολές ή άλλα έξοδα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε υποστήριξη.


ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ

Η δυναμική της εταιρίας μας εντοπίζεται στην ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες αυτών όχι μόνο σε προδικαστικό στάδιο συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και σε επίπεδο δικαστηριακό με την εκπροσώπησή τους ενώπιον των δικαστηρίων όλων των βαθμίδων.