ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

MARKOULAKOS Boutique Law Firm

Η Ι. ΚΑΙ Μ. ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ

1974

Η Ι. και Μ. Μαρκουλάκος και Συνεργάτες είναι μια δικηγορική εταιρία επίλεκτων νομικών υπηρεσιών (boutique law firm) με έδρα την Αθήνα που λειτουργεί σε συμβουλευτικό και δικαστηριακό επίπεδο από το 1974.

Η δυναμική της εταιρίας μας εντοπίζεται στην ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες αυτών όχι μόνο σε προδικαστικό στάδιο συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και σε επίπεδο δικαστηριακό με την εκπροσώπησή τους ενώπιον των δικαστηρίων όλων των βαθμίδων.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η δυναμική της εταιρίας μας εντοπίζεται στην ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες αυτών όχι μόνο σε προδικαστικό στάδιο συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και σε επίπεδο δικαστηριακό με την εκπροσώπησή τους ενώπιον των δικαστηρίων όλων των βαθμίδων.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Κοινές μας αξίες ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η διακριτικότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και –κυρίως- η επιμονή μας στην ομαδική δουλειά, η οποία εμπνέεται από την αφοσίωσή μας και τη δέσμευσή μας για επιτυχία.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ιδίως μέσα από τον χειρισμό μεγάλων και σύνθετων αντιδικιών μας επιτρέπει να βλέπουμε τα ανακύπτοντα ζητήματα στο σύνολό τους, όχι μόνο από νομική αλλά και επιχειρηματική σκοπιά, και να παρέχουμε συμβουλές στρατηγικής υψηλής ποιότητας αλλά και υψηλού επιπέδου δικαστική εκπροσώπηση όταν αυτό καταστεί αναγκαίο.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

MANAGING PARTNER

Μας έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες επενδυτές που έχασαν τα χρήματά τους από σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα τραπεζών οι οποίες κατά τη στιγμή της έκδοσης των προϊόντων αυτών απέκρυψαν την αληθή οικονομική τους κατάσταση, γεγονός που υπολογίσαμε και αποδείξαμε εμείς.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

Η αρχή της πορείας του δικηγορικού σχήματος που μετεξελίχθηκε στη Δικηγορική Εταιρεία «Ι&Μ Μαρκουλάκος και Συνεργάτες» εντοπίζεται στο 1974, οπότε έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο δικηγόρος Ιωάννης Μ. Μαρκουλάκος. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εντολέων του και την εκτίμηση των συναδέλφων του ακολουθώντας έκτοτε ανοδική και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία με κύριους τομείς εξειδίκευσης το ποινικό και διοικητικό δίκαιο. Ο γιος του, Μιχάλης Μαρκουλάκος, έχοντας ήδη διανύσει 15 έτη μάχιμης και συμβουλευτικής δικηγορίας, συνεχίζει το όραμα του πατέρα του και έχει επεκτείνει το έργο του με την ένταξη στο δυναμικό της εταιρίας μιας αξιόλογης ομάδας συνεργατών και με τη διεύρυνση όχι μόνο της πελατειακής βάσης του γραφείου αλλά, ιδίως, των τομέων εξειδίκευσής του. Η εταιρία υπό τη σημερινή νομική της μορφή καταχωρήθηκε το 2011 στα βιβλία Εταιρειών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

1974

Ίδρυση Εταιρίας

Ίδρυση δικηγορικού γραφείου του Ιωάννη Μαρκουλάκου. Ενασχόληση κατά κύριο λόγο με ποινικές, διοικητικές και αστικές υποθέσεις

1980

Συμβολαιογραφικό

Ίδρυση Συμβολαιογραφικού γραφείου Ευανθίας Μαρκουλάκου

 

1985

Νέα Γραφεία

Αγορά ιδιόκτητων γραφείων στην Αθήνα, οδός Ομήρου αρ. 50

 

2004

Διεύρυνση Εξειδίκευσης

Διεύρυνση τομέων εξειδίκευσης και ενασχόληση με πολύπλοκα χρηματοοικονομικά ζητήματα που αφορούν Τράπεζες, ασφαλιστικές επιχειρήσεις και εταιρίες παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών

2008

Μεταστέγαση

Μεταστέγαση του δικηγορικού τμήματος της εταιρίας σε ιδιόκτητα γραφεία επί της Λ. Αλεξάνδρας αρ. 14. Διατήρηση των γραφείων επί της Ομήρου αρ. 50 ως συμβολαιογραφική εταιρία

2009

Αναδιοργάνωση

Ανάπτυξη των απαραίτητων δομών της εταιρίας για την ανάληψη και διαχείριση ομαδικών υποθέσεων σε πανελλαδικό επίπεδο